Några ord om oss

Vi är idag många som på olika sätt varit, och är, involverade i omSorg om. Här är några av oss!


Kontaktaka oss gärna med tankar, frågor och förslag!

Karin Blixt

Skådespelare, regissör och manusförfattare som gärna mixar enkel dialog med koreografier som konstrueras från realism till fysiska abstrakta mönster, och låter  publikens fantasi forma rum av öppna ytor och ljudbilder.

Hon är en av drivkrafterna bakom Stollar Bollar.Anette Sevreus

Skådespelare och sångerska som också driver egna produktioner. Konstnärligt växlar hon gärna mellan djupaste allvar till humor, naturalism & realism till absurdism…
Minna Elif Wendin

Minna Elif Wendin är dansare och koreograf baserad i Göteborg. Minna har bland annat koreograferat egna produktioner och samarbetat i olika scenkonst-konstellationer. 

Hen har tidigare drivit olika scenkonst-plattformar, festivaler och communitydans-projekt. Minna koreograferar inom scen och film och har en master i scenisk gestaltning från Högskolan för scen och musik i Göteborg. Utifrån improvisation intresserar hen sig för icke-normativa sätt att berätta.

Björn Knutsson

Björn Knutsson, som bl a komponerade till Guldbaggebelönade, Ljudmilas röst, skapar drömska ljudlandskap och jagande beats. Han är en av drivkrafterna bakom Stollar Bollar och bygger ljudlandskapen i omSorg om.


Petra Revenue

Författare, dramatiker och regissör som verkat på scener som Trixter, Folkteatern, Stadsteatern, Svt och Anagram. Hon följer Ängel som dramaturg och i projektledning.

Hans Carbe

Konstnären Hans Carbes foton och akvareller tillför en visuell dimension.

Hans har muskeldystrofi och målar genom sinnrika innovationer av förlängda penslar och armstöd. Hans medverkade med sina konstfilmer på Världskulturmuséet och  Litteraturhuset. På bild: Mansverk av Hans CarbeIa Mårtensson Astvik

Traumautbildad gestaltterapeut och leg psykoterapeut. Sedan tidigare också mentalskötare/undersköterska och socialpedagog, Hon brinner för utforskandet av vad som sker i relationen till en annan människa som är i behov av hjälp/stöd/behandling.

En viktig inspirationskälla till Ängel? är ”Attention Is Love”, en uppsats av Ia Mårtensson Astvik om kärleken som praktisk kunskap i mötet med en annan människa.

Diblik Rabia Leon

Diblik is a Lighting Designer and Scenographer with a PhD in Image, Technology and Design. She has  over 20 years of international combined experience and has also been  working as an Executive Producer and University Teacher.

Peter Carlstedt

Peter Carlstedt är skådespelare och konstnär som tangerar dansen i sitt uttryck. Medverkade i omSorgom på Världskulturmuséet.

Som konstnär, under aliaset Pyotir har det kreativa byggts upp och format ett säreget uttryck som kan beskrivas som majestätiskt, rått, och dunkel skönhet. Pyotirs nisch är porträtt där uttrycken blandas mellan modern popkonst, renässansporträtt samt gotiskt och makabert.