Några ord om oss

Vi är idag många som på olika sätt varit, och är, involverade i omSorg om. Här är några av oss!

Karin Blixt

Skådespelare, regissör och manusförfattare som gärna mixar enkel dialog med koreografier som konstrueras från realism till fysiska abstrakta mönster, och låter  publikens fantasi forma rum av öppna ytor och ljudbilder.

Hon är en av drivkrafterna bakom Stollar Bollar.Peter Carlstedt

Peter Carlstedt är skådespelare och konstnär som tangerar dansen i sitt uttryck. Medverkade i omSorgom på Världskulturmuséet.

Som konstnär, under aliaset Pyotir har det kreativa byggts upp och format ett säreget uttryck som kan beskrivas som majestätiskt, rått, och dunkel skönhet. Inspiration härstammar från mänskliga möten, filmer, och musik, tillsammans med erfarenheter och känslouttryck i det levda livet. Pyotirs nisch är porträtt där uttrycken blandas mellan modern popkonst, renässansporträtt samt gotiskt och makabert.

Minna Elif Wendin

Minna Elif Wendin är dansare och koreograf baserad i Göteborg. Minna har bland annat koreograferat egna produktioner och samarbetat i olika scenkonst-konstellationer. 

Hen har tidigare drivit olika scenkonst-plattformar, festivaler och communitydans-projekt. Minna koreograferar inom scen och film och har en master i scenisk gestaltning från Högskolan för scen och musik i Göteborg. Utifrån improvisation intresserar hen sig för icke-normativa sätt att berätta.

Björn Knutsson

Björn Knutsson, som bl a komponerade till Guldbaggebelönade, Ljudmilas röst, skapar drömska ljudlandskap och jagande beats. Han är en av drivkrafterna bakom Stollar Bollar.

Hans Carbe

Konstnären Hans Carbes foton och akvareller tillför en visuell dimension.

Hans har muskeldystrofi och målar genom sinnrika innovationer av förlängda penslar och armstöd. Hans medverkade med sina konstfilmer på Världskulturmuséet och  Litteraturhuset. På bild: Mansverk av Hans CarbeIa Mårtensson Astvik

Traumautbildad gestaltterapeut och leg psykoterapeut. Sedan tidigare också mentalskötare/undersköterska och socialpedagog, Hon brinner för utforskandet av vad som sker i relationen till en annan människa som är i behov av hjälp/stöd/behandling.

I vårt arbete inspireras vi av hennes essä på Södertörns Högskola, "Attention is love": känslighet uppmärksamhet och som praktisk kunskap i psykoterapi.

Kontakta oss